gambar motorsikal yg unik!! ^_^

View previous topic View next topic Go down

gambar motorsikal yg unik!! ^_^

Post  paeach on Wed Jun 23, 2010 6:46 pm

korang post la gambar2 yg unik..xkisah la moto ke basikal ke..post je..
janji unik/pelik/klakar ke...kalau nk post gambar motorsikal yg korang nk tau detail dia pon bleh..
kita share2..
Surprised geek

note : jgn post gambar yg besar2..igt..
-den rasa den post ni pon dah kira besar da ni..so jgn ada yg lebih besar dari den la..-
den start post gambarnya dulu.. ^_^


pokok : aku pon nk naik moto..xkn xleh..korang naik boleh, mana aci cmni...







lol! lol!




rider : penatnya la kaki aku tergantung dari johor td..
lambat lg ke nk sampai perlis ni...adoiissshhh... (tgk mcm tergantung, tp x..tgk betol2.. ^_^ )

awek2 yg hanya pandang bdk2 kereta mesti tertarik dgn moto plk..


jika anda nmpk moto ni anda nk buat apa???


lol!

inilah helmet Fullface yg terbaru..hangat dipasaran!


avatar
paeach

Posts : 11
Join date : 2010-06-18
Age : 24
Location : KLIA - Nilai

http://www.myspace.com/paeach

Back to top Go down

Re: gambar motorsikal yg unik!! ^_^

Post  Sinclair on Sun Jul 04, 2010 5:48 pm

yg last skali tu aku kagum... hehehehe

_________________
**Azam 2010**
-Kumpul duit byk2
-Bukak kedai moto + aksessori
-Kawin.. huhu..

Marushin Helmet

Sinclair
Admin

Posts : 11
Join date : 2010-01-18
Age : 28
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: gambar motorsikal yg unik!! ^_^

Post  paeach on Sun Jul 04, 2010 6:14 pm

Sinclair wrote:yg last skali tu aku kagum... hehehehe

haha...
xnk cuba ke?
buat cmtu pastu pakai singlet, selipar jepon n pakai boxer..
lol! lol! lol!
avatar
paeach

Posts : 11
Join date : 2010-06-18
Age : 24
Location : KLIA - Nilai

http://www.myspace.com/paeach

Back to top Go down

Re: gambar motorsikal yg unik!! ^_^

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum